Hej læsere :-)

Denne side er et oplæg til en hjemmeside for Ejerlavet Brøndsted 101-159. Meningen er at den skal indeholde fælles ting for rækkehusene, nyttig information, regler samt officielle og offentlige papirer som mødeindkaldelser, budgetter og referater.

Hjemmesiden kan også bruges til erfaringsudveksling om hus og have, snak om fælles tilbud på forbedringer som yderdøre, vinduer, tag, maling, udestue etc.

Hjemmesiden er et supplement til ejerlavets Facebook-side, dels er der begrænsninger på Facebook og dels er der en del som ikke ønsker at benytte Facebook.

Der er lavet en struktur for hvad der kan være på hjemmesiden, og der mangler en del tekst, men det er da en start. Jeg har lagt en del links og billeder ind, samt nogle indscannede dokumenter.

Foreløbigt deler den webhotel med mine andre sider, men den kan flyttes over på sit eget webhotel med eget domænenavn hvis vi synes at det er nødvendigt – det koster få hundrede kroner årligt..

En tanke om “Hej læsere :-)”

  1. Onsdag den 21. juni 2017.

    Udsigt, der gælder til torsdag aften, udsendt kl. 17.25

    I aften sløret sol, men efterhånden bliver det mere skyet. Temp. i nat mellem 10 og 13 grader, og svag til jævn nordvestlig vind der drejer til syd. Torsdag mest skyet og i perioder regn, der efterhånden kan være til dels kraftigt og ledsaget af torden. Temp. op mellem 17 og 20 grader. Vinden bliver let til jævn fra syd og sydøst.

Der er lukket for kommentarer.